Apple gaat voor flashgeheugen geoptimaliseerd Apple File System gebruiken

Als je enkel een muis gebruikt is de natural scroll wellicht niet het meest handige. Bij een trackpad is het echter juist wel natuurlijk.

  • Het geopende venster van het onderdeel beveiliging geeft een goed beeld.
  • Een systeemback-up van een Windows-installatie is overigens een beter alternatief.
  • Als u te maken heeft met een standaardaccount, moet u de inloggegevens voor uw beheerdersaccount invoeren om door te gaan.
  • Indien U de inhoud van een .reg bestand wilt indien, open dit .reg bestand dan met het Windows Kladblok.
  • Wijzig deze instelling in “Melding om opnieuw opstarten te plannen”.

Welk proces bij dat venster hoort, kun je het makkelijkst achterhalen met het draadkruis-pictogram rechts op de pictogrambalk van Process Explorer. Daar moet je niet op klikken, maar het met ingedrukte muisknop verslepen. Process Explorer verdwijnt dan naar de achtergrond en je kunt het draadkruis dan boven een willekeurig venster loslaten. Process Explorer verschijnt dan weer en heeft in de lijst dan het proces dat bij het venster hoort geselecteerd. DLL’s en handles zijn niet alleen procesgewijs weer te geven, maar zijn ook globaal te doorzoeken. Dan vult de onderste lijst zich met de namen van alle processen die met een bijpassend object werken.

Inloggen op BRV Kompas

Constant werden snelheden met 100% verhoogt in de volgende generatie.. Ik denk eerder dat je jezelf achter de oren mag gaan krabben als je het normaal vind om dingen te vervangen die nog makkelijk voldoen puur en alleen omdat het « oud » is. Het kan zijn dat de TPM op jouw laptop uit staat, en dat je hem in de UEFI config aan kunt zetten.

Waarom is het register opschonen belangrijk?

Toch is mijn laptop heel traag en hij geeft continue 85%-100% CPU @ taakbeheer. 17 – kan wel update uitschakelen maar niet weer terug inschakelen. 15 – bijoverschakeling op windowsupdate lijkt! 7 – met netstroom en zonder 100% cpu, niet continue maar wel heel vaak. 6 – « zie niet iets dat veel gebruik maakt van de processor ». Zou het echter zo zijn dat je ook nu al vanuit een Administrator-account probeerde Windows Update uit te voeren, dan is er iets anders aan de hand.

De oorspronkelijke softwareontwikkelaar bij Microsoft die deze namen bedacht, is waarschijnlijk een bijenliefhebber geweest want het Windows-register zit vol met bijenverwijzingen. Een cel in het register bestaat uit een sleutel- en waardepaar. Een registersleutel kan bovendien subsleutels hebben. Het is mogelijk informatie in en uit het register te halen met behulp van .REG-bestanden. Microsoft voorzag ook nog een grafisch registerediteerprogramma genaamd RegEdit. Dat is echter niet voor beginners, want zonder kennis dplay.dll microsoft kan daarmee grote schade aangericht worden met desastreuze gevolgen voor de werking van Windows. Vanaf versies 10.0a SP A, 10.0 SP C en 9.8a SP F kan uw systeembeheerder instellen dat bovenstaande controle verplicht wordt uitgevoerd bij het opstarten van AccountView.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *